Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BİNÜÇYÜZALTMIŞSEKİZ ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

  • 21.11.2013
  • bozuyuktso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda İlköğretim okulların da okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere bot yardımı yapıldı.

 

Oda tarafından daha önceki yıllarda da olduğu gibi geleneksel hale gelen eğitim yardım çalışmalarına bu yıl da bot yardımı olarak devam edildi.  

 

Cumhuriyet İlkokulu'nda saat:16.00 de başlayan yardım programına, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT,Yönetim Kurulu Üyesi Mete AYAZ,Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi BAŞIBÜYÜK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyyaz BULUTLAR ve okul müdürleri katıldı.

 

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi BAŞIBÜYÜK yaptığı konuşmada Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT’e böyle hayırlı bir işe vesile olduklarından dolayı teşekkürlerini iletti

 

  Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
              Saygılarımızla.., 

 

 

21.11.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK   TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BİNÜÇYÜZALTMIŞSEKİZ ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI
  • BOZÜYÜK   TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BİNÜÇYÜZALTMIŞSEKİZ ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç