• 25.11.2013

Bozüyük Lions Kulübü tarafından Merhum Ahmet GÜRCAN anısına düzenlenen “Bizim Dünyamız Bizim Geleceğimiz” konulu resim yarışmasında öğrenciler ödüllerini aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı İlköğretim Okulların da gerçekleşen yarışmada yine Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı komisyon tarafından seçilen  ilk 3 resim sahipleri değerli öğrencilerimize ödülleri verildi.

Bozüyük Kaymakamlığın da gerçekleşen Programda Kaymakam Köksal ŞAKALAR ve Milli Eğitim Müdürü Hanifi BAŞIBÜYÜK de öğrencilerimize hediyelerini verdiler.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da Metristepe plaketi hediye edildi. Plaketlerini Yönetim Kurulu Üyesi Mete AYAZ verirken Öğrencilerimize de başarılar diledi

25.11.2013

• “BİZİM DÜNYAMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ” KONULU RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI