Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLARI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI MAKEDONYA FAHRİ KONSOLOSLUK AÇILIŞINA KATILDI.

  • 25.11.2013
  • bozuyuktso

Eskişehir Ticaret Odası’nda hizmete sunulan Makedonya Cumhuriyeti’nin Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik Bölgesi Fahri Konsolosluğu’nun açılış töreni ve takdimi Makedonya Büyükelçisi Goran Taskovski, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan,Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT,  Eskişehir başta olmak üzere Kütahya, Bilecik, Afyonkarahisar’daki kurum ve kuruluşların temsilcilerin katılımı ile gerçekleştirildi.   

 

Eskişehir Ticaret Odası küresel vizyonu odağında imza attığı ilklere bir yenisini daha ekledi. Makedonya Cumhuriyeti Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik Bölgesi Fahri Konsolosluğu ETO’da törenle hizmete geçti. 25 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış ve takdim törenine Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Goran Taskovski, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir başta olmak üzere Kütahya, Bilecik, Afyonkarahisar, Simav ve Dinar’daki kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. 

 

  Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
              Saygılarımızla..,  

 

25.11.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLARI  ESKİŞEHİR TİCARET ODASI MAKEDONYA FAHRİ KONSOLOSLUK AÇILIŞINA KATILDI.
  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLARI  ESKİŞEHİR TİCARET ODASI MAKEDONYA FAHRİ KONSOLOSLUK AÇILIŞINA KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç