Haber Arşivi

BEBKA 2014 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI BİLECİK İLİ AÇILIŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 04.12.2013
  • bozuyuktso

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), 2014 yılı mali destek programları tanıtım toplantısı yapıldı.
Mali destekler ve uygulanmasına yönelik detaylı bilgi verilen toplantıya, Vali Yardımcısı Ekrem BALLI, Bebka Genel Sekreteri Tamer DEĞİRMENCİ,  Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Buğra Levent, daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bölgedeki OSB'lerin yetkilileri katıldı.


Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Bilecik Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, “BEBKA’nın önceki dönemlerde verdiği mali destek programları kapsamında Bilecik’ten 81 proje başvurdu ve 16’sı başarılı olarak destek almaya hak kazandı. Ayrıca doğruda faaliyet ve teknik destek programları da dahil edildiğinde, Bilecik’ten destek alan proje sayısı 42’ye çıkmaktadır. Bu projelerin aldığı mali destek tutarı ise 7 milyon TL’ye yaklaşmıştır. Bu proje sayısı ve mali destek tutarının yeni destek programlarında artmasını bekliyoruz” dedi..
BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ise ajansın 2014 yılı mali destek programlarını açıkladığını ve bu yıl "sosyal kalkınmaya yönelik küçük ölçekli altyapı", "kırsalda ekonomik gelişim", "iş birliği ve gelişim", "çevre küçük ölçekli altyapı" ve "çevre dostu üretim" başlıklarında toplam 50 milyon liralık hibe vereceklerini kaydetti.
 

Belediye Başkanı Selim Yağcı da BEBKA' nın proje yapmaya yönlendirerek, projeleri yarıştırarak bölgesel farklılığın giderilmesi noktasında eşit kulvarda yarış yapma imkanı sunduğunu bildirdi.

 

BEBKA’nın Bilecik’te gerçekleştirdiği tanıtım toplantısının soru cevap bölümünde ise mali destekler ve uygulanmasına yönelik detaylı bilgiler katılımcılarla paylaşıldı


              Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
              Saygılarımızla.., 

 

 

04.12.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BEBKA 2014 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI  BİLECİK İLİ AÇILIŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç