BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT “YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE” NİN GENÇ YETENEKLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ.

• 17.12.2013

Geçtiğimiz günlerde Tüm Türkiye’de ilgi ile izlenen “Yetenek Sizsiniz Türkiye” Yarışma Programında İlçemizin adını duyuran ve başarılı Showları ile büyük beğeni toplayan Batuhan ATALAY, Alperen ACDER. Büşra YAZICI, Oğuz BATURTAŞ, Batuhan DEMİRKAPU, İlknur  UÇKUN ve Fatih BERBEROĞLU isimli gençlerden oluşan Müzik Grubunu Bozüyük TSO misafir etti.

Bozüyük’lü Genç Yetenekleri Bozüyük TSO adına Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları kabul etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT yaptığı açıklamada bu tip etkinliklerin ve başarılı çalışmaların Bozüyük ve bizler için birer gurur kaynağı olduğunu ve İlçemiz Bozüyük’ün adının Ülke çapında duyurulması ve tanıtılması adına çok önemli ve değerli olduğunu ifade etti.

Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte tek tek tüm gençleri tebrik etti ve başarılı çalışmalarının devamını diledi ..

Elemeleri kazanıp bir üst grupta yarışma hakkı kazanan gençlerimize Bozüyük TSO olarak her türlü destek ve katkının verileceğini ifade eden LEVENT günün anısına başarılı gençlere Metristepe Plaketi takdim etti. Program Meclis Üyelerimiz ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

17.12.2013

• BOZÜYÜK TSO   BAŞKANI BUĞRA LEVENT   “YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE” NİN  GENÇ YETENEKLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ.