TSE ‘’TAKIM ÇALIŞMASI VE MOTİVASYON EĞİTİMİ’’NE KATILDIK.

• 23.12.2013

Bozüyük Ticaret Ve Sanayi Odası çalışanları Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Takım Çalışması ve Motivasyon Eğitimi" programına katıldı.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen program 23 Aralık 2013 Pazartesi günü  Bursa Plaza16 Konferans salonunda gerçekleştirildi.

23 Aralık 2013 Pazartesi günü  saat:18.00 de başlayan programa Odamızı temsilen Oda Muamelat Memurlarından Süleyman KOCAAĞA ve Murat GÜRKAN katıldılar.

Eğitimci olarak NPL Uzmanı Oğuz SAYGIN yer aldı. Eğitimde takım çalışmasının ruhu, işleyişi ve gelişimi hakkında uygulamalı olarak eğitim verildi.Ayrıca  İyi bir liderin özelliklerinin ve davranış biçimlerinin nasıl olması gerektiğini anlatan SAYGIN kişisel gelişimin,dünya insanı olma yolunda ne kadar önemli olduğunu ve gelişimin günümüz şartlarına göre nasıl yapılacağı hakkında bilgiler verildi.

23.12.2013

• TSE ‘’TAKIM ÇALIŞMASI VE  MOTİVASYON EĞİTİMİ’’NE KATILDIK.