Haber Arşivi

BEBKA 9. KALKINMA KURULU TOPLANTISI

  • 24.12.2013
  • bozuyuktso

BOZÜYÜK TSO

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

BUĞRA LEVENT BEBKA
9. KALKINMA KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI

 

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) 9. Kalkınma Kurulu Toplantısı, Bursa’da gerçekleştirildi.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT’in de katıldığı BEBKA 9. Kalkınma Kurulu Toplantısı’na, BEBKA Kalkınma Kurulu Başkanı Hasan Çepni, BEBKA Kalkınma Kurulu Üyeleri ve BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ile BEBKA Genel Sekreterliği çalışanları katıldı.

 

Kalkınma Kurulu Başkanı Hasan Çepni’nin başkanlığında yapılan BEBKA 9. Kalkınma Kurulu Toplantısı, geçen kurul toplantısında alınan kararların okunması ile başlarken, BEBKA Program Yönetimi Birim Başkanı Erhan Öztürk 2014 yılı Mali Destek Programları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

 

BEBKA Program Yönetimi Birim Başkanı Erhan Öztürk’ün sunumunun ardından BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ise 2014 yılı Çalışma Programı ve Faaliyetleri hakkındaki sunumuyla kurul üyelerine 2014 yılında yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

 

BEBKA Kalkınma Kurulu’nun olağan gündem maddelerinin gerçekleştirilmesinin ardından geçilen kısımda İzgören Akademi’den Ahmet Şerif İzgören ‘Liderlik ve Takım Çalışması’ konulu konuşmasını katılımcılara aktardı

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
            Saygılarımızla.., 

 

 

24.12.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BEBKA  9. KALKINMA KURULU TOPLANTISI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç