BALO PROJESİ ESKİŞEHİR SANAYİ ODASINDA TANITILDI.

• 25.12.2013

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan ÖKSÜZ ve Hakan BAKICI Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin önderliğinde kurulan Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.Ş’nin düzenlediği Anadolu'dan Avrupa'ya Intermodal Taşımacılık Faaliyetleri toplantısına katıldı. Toplantı 25 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirildi. Toplantıya ESO Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve BALO A.Ş Genel Müdürü Hüseyin İşteermiş ve Eskişehirli sanayiciler ve lojistik firmaları da yer aldı.

Toplantının açılışında konuşan ESO Başkanı Savaş Özaydemir, BALO ile Anadolu’nun yüklerinin Avrupa’ya trenle ulaştığını kaydetti. Özaydemir, “Türkiye’nin projeksiyonunda üretmek ve ihracat yapmak var. Eskişehir’de aynı vizyona sahip. Ancak nakliye en büyük sıkıntılardan ve maliyet arttırıcı unsurlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu anlamda sanayicimize ucuz ve güvenli hizmet vermeyi amaçlıyoruz dedi.

ETO Başkanı Metin Güler ise yaptığı değerlendirmede BALO’nun lojistik firmalarına rakip değil işbirliği sağlayabilecekleri bir yapılanma olduğuna dikkat çekti. Güler, ihracat ve ithalatta BALO’nun sağlayacağı avantajları iyi kullanılması gerektiğini belirtti.

25.12.2013

• BALO PROJESİ  ESKİŞEHİR SANAYİ ODASINDA TANITILDI.