BOZÜYÜK TSO YENİ WEB SAYFASI İLE HİZMETİNİZDE

• 30.06.2015

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla WEB sitesini yeniledi.

Oda tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitimler, araştırmalar, mevzuata yönelik güncel bilgiler ve üyeleri ilgilendiren duyurulardan zamanında ve doğru bir biçimde haberdar olunabilmesi için yenilenen yüzüyle yeni Web sitesi Üyelerimizin ve izleyenlerimizin hizmetine sunuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT,

Üyelerimiz pek çok bilgiye daha kolay erişim sağlayabilecek, etkinliklerimiz, eğitimlerimiz, mevzuata yönelik güncel bilgiler ve duyurulardan yeni Web sayfamız ile daha hızlı ve detaylı şekilde haberdar olabilecekler dedi.

Yeni Web sayfamızın başlıca içerikleri aşağıdaki şekildedir.

·        Odamız Faaliyetleri

·        Ticaret sicil ve Tescil İşlemleri

·        Oda İşlemleri

·        Mersis Sistemine Giriş

·        Duyurular

·        Etkinlik Takvimi

·        Stratejik Planımız

·        Faaliyet Raporumuz

·        Yayınlarımız

·        On Line Anketlerimiz

Ayrıca yeni Web adresimizde yenilenen İngilizce seçeneği ile siz değerli üyelerimize hizmet vermeye devam edecektir.

Saygılarımızla.

29.06.2015