ODAMIZ ÜYELERİNE 5S VE KAİZEN EĞİTİMİ

• 29.06.2015

Odamız üyesi firmalarımızdan belirli dönemlerde aldığımız anket, talep, görüş ve öneriler doğrultusunda eğitim programlarımıza devam ediyoruz.

Bu çerçevede Odamız Organizasyonunda  Üyelerimize yönelik olarak düzenlenen 5S VE KAIZEN Eğitim Programlarımızı tamamlamış bulunuyoruz.

Konu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT

“25-26 Haziran 2015 tarihinde 2 gün süre ile Odamız Üyesi Firmalarımızın Üretim, Hizmet, Süreç Geliştirme, Bakım ve Planlama bölümlerinde görev alan çalışanlarına  yönelik 5S ve KAİZEN Eğitim programımızı  tamamlanış bulunuyoruz..

Üyelerimize yönelik daha önce uyguladığımız  Yönetici ve Kobi temsilci Eğitimleri , Kişisel ve Kurumsal Gelişim Programları gibi eğitimlerimize böylece bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz.

Benzer çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde de üyelerimizden gelecek talepler üzerine kesintisiz devam edeceğiz.

Kalite ve Verimlilik anlamında katılımcılarımıza ve firmalarına değer katacağına inandığımız ve tüm dünyada kabul gören ve uygulanan  5S ve  KAIZEN Eğitim Programımızın  firmalarımıza ve katılımcılarımıza değer katmasını dilerim.

Saygılarımızla.

26.06.2015