BOZÜYÜK TSO'DAN ÜRETİM, LOJİSTİK VE TEKNİK SORUMLULARINA 5S VE KAIZEN EĞİTİMİ

• 23.06.2015

Odamız üyesi firmalarımızdan belirli dönemlerde aldığımız anket, talep, görüş ve önerileriniz doğrultusunda eğitim programlarımıza devam ediyoruz.

Bu çerçevede 25-26 Haziran 2015 tarihinde 2 gün süre ile Firmalarımızın Üretim, Hizmet, Süreç Geliştirme, Bakım ve Planlama bölümlerinde görev alan çalışanlarınıza yönelik 5S ve KAİZEN Eğitim Programlarımız odamız Organizasyonu ile gerçekleştirilecek ve ücreti odamız tarafından ödenecektir.

Daha öncede, Yönetici ve Kobi temsilci Eğitimleri , Kişisel ve Kurumsal Eğitim Programları gibi eğitimlerimize bir yenisini ekleyerek üyelerimize gelişimleri konusunda katkı sağlamaya çalışıyoruz.

Saygılarımızla.

22.06.2015