Haber Arşivi

TÜRKİYENİN DEVLERİNE EVSAHİPLİĞİ YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUZ.

  • 17.06.2015
  • bozuyuktso

İSTANBUL SANAYİ ODASI .., 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU LİSTESİNDE

ODAMIZA KAYITLI 10 FİRMA YER ALDI.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı 10 Firma İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) hazırladığı “Türkiye’nin 500 büyük Sanayi Kuruluşu 2015 Yılı Raporu” İlk 500 sıralaması içerisinde yer aldı.

 Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT   ".., her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Sanayi Odası tarafından belirlenen Ülkemizin 500 büyük sanayi kuruluşu açıklanmış bulunuyor.

 

Ülkemiz ekonomi dünyasının gözbebeği konumundaki bu şirketlerimizi bir kez daha kutluyor minnet ve takdirlerimiz ile anıyoruz.

500 Büyük sanayi kuruluşu içerisinde Üretim ve satış faaliyetlerini kentimizde yürüten Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamıza kayıtlı 10 adet firmamıza ev sahipliği yapıyor olmamız ise bizlere ayrıca onur veriyor diyen Buğra LEVENT.., açıklamalarına şöyle devam etti..,

 

İstanbul Sanayi Odası Başkanlığının açıklamalarına göre sanayinin zirvesinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 37 milyar 501 milyon TL’lik üretimden satışı ile Tüpraş yer aldı. Net satışlarını 2013 yılına göre yüzde 3,9 artırarak 473 milyar TL’ye çıkaran İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nun Türkiye sanayi ihracatının yüzde 40,7’sini gerçekleştirdi.

            En büyük şirketlerin ağırlıklı olarak petrokimya, otomotiv ve demir-çelik sektörlerinden olduğu araştırmada, ikinci sırayı 10 milyar 539 milyon TL’lik üretimden satışı ile Ford Otomotiv, üçüncülüğü ise geçen yıl dördüncü olan Oyak-Renault, 8 milyar 777 milyon TL ile satışı ile aldı.

Türkiye İlk üç ve yine Odamıza kayıtlı İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Sıralamasında yer alan ve odamıza da kaydı bulunan firmalar listesi aşağıda verilmiştir.

Başta Ülkemiz Ekonomisi olmak üzere, Kentimiz ve Bölgemiz Ekonomik Kalkınması ve İstihdamına olan çok büyük katkıları sebebi ile gurur duyduğumuz Firmalarımıza Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

 

Saygılarımızla.


Buğra LEVENT

Yönetim Kurulu Başkanı

 

  • TÜRKİYENİN DEVLERİNE EVSAHİPLİĞİ YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUZ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç