BAKANIMIZA SUNULMAK ÜZERE FİRMALARIMIZIN SORUN VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUZ

• 12.05.2015

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn: Fikri IŞIK’ın  21 Mayıs 2015 tarihinde İlçemizi ziyareti planlanmaktadır.

Program dahilinde İlçemiz Ekonomik durumu ve Sanayi Gelişimi ile yine Odamıza kayıtlı firmalarımızın yaşadıkları sorunları ve çözüm önerileri bir rapor halinde Sayın Bakan’a iletilecektir.

Özellikle Sanayi kuruluşlarımız başta olmak üzere gerek organize sanayi bölgemizde gerekse de ayrı alanlarda faaliyet gösteren firmalarımızın ve işletmelerimizin görüşlerinin, birebir  yaşadıkları sorun ve sıkıntılarının ve çözüm önerilerinin en geç 18 Mayıs 2015 Pazartesi gününe kadar 0 228 314 29 20 no’lu Odamız fax’ına ve/veya ticaretodasi@hotmail.com adresimize iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla .

• BAKANIMIZA SUNULMAK ÜZERE FİRMALARIMIZIN SORUN VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUZ