Haber Arşivi

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT İN LOJİSTİK KÖY HAKKINDAKİ SIKINTILARINI DİNLEDİ

  • 08.05.2015

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı  Sayın Taner YILDIZ Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde İlimiz sanayicileri ile bir araya geldi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT inde katıldığı programda Bakan YILDIZ, Organize Sanayi Bölgelerinin bizim sanayimizin disipline edildiği ve bütün hizmetlerin toplu bir şekilde alındığı ve dağıtıldığı merkezler haline geldiğini bu sebebple Organize Sanayilerimize yatırım konusunda daha hassas olmamız gerektiğini vurguladı.

Firmaların Sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve çözüm üretebilmek için kapalı oturum toplantı salonuna geçildi. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT Bozüyük Lojistik Köy Projesi hakkında hazırladığı raporu Bakan YILDIZ a vererek İlçemize dışarıdan gelecek yatırımlar açısından çok önemli bir proje olduğunu şuanda yasal bir sürecin devam ettiğini ve bu sürecin biran önce sonlanması Lojistik Köy ve Gümrük Müdürlüğünü İlimiz ve İlçemize kazandırmamız gerektiğini belirtti. Aynı zamanda firma yetkilileri de sorun ve sıkıntılarını Bakan YILDIZ ile paylaşma imkanı buldu.

Sorunların bir an önce çözülmesi için talimat veren Bakan YILDIZ toplantıya teşekkürlerini sunarak son verdi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla .

 

 

  • ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ  BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT İN  LOJİSTİK KÖY HAKKINDAKİ SIKINTILARINI DİNLEDİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç