Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ TOBB 71. MALİ GENEL KURULA KATILIM SAĞLADI

  • 02.05.2015
  • bozuyuktso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 71. Mali Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegelerin katıldığı aynı zamanda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcilerinin de geniş katılımı ile gerçekleşen, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat ŞEKER, Meclis Başkan Yardımcısı Garip ÖGE, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Veli ÇELİK, Meclis Üyesi Osman TEKELİ ve Hüseyin KÖSEMEN, Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK ün de katıldığı programda Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.

TOBB bünyesinde 10,20, 30 ve 40 yılını dolduranlara Hizmet Şeref Belgesi verildi. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Murat ŞEKER’inde Hizmet Şeref Belgesi aldığı programda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğindeki törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.?TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Hizmet Şeref Belgesi'ne layık görülen üyelere ilişkin, "Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler" dedi.

Hisarcıklıoğlu, TOBB camiası olarak birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini söyledi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlığı döneminde TOBB camiasıyla istişareye büyük önem verdiğini dile getiren Hisarcıklıoğlu, "Farklı ortamlarda defalarca bizlerle bir araya geldiniz. Başbakanlığınız süresi boyunca TOBB genel kurullarının tamamında bizimle oldunuz. Bizi asla yalnız bırakmadınız. İlk kez Cumhurbaşkanı olarak sizleri ağırlıyoruz. Camiamıza verdiğiniz destekten dolayı size gönül dolusu şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyelere Hizmet Şeref Belgeleri ve plaketlerini verdi.

TOBB’un 71’inci Mali Genel Kurulu Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Vural ve TOBB delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının yeni bir büyüme hikayesi yazmak istediğini bunun için de siyasilerden yeni yapısal reformların elbirliğiyle ve hızla hayata geçirilmesini istediklerini vurguladı.?

Hisarcıklıoğlu, “2015 seçimleri Türkiye’nin yeniden ayağa kalkması için milat olmalı. Haziran’dan sonra önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz. Bu dönem sert tartışmaların geride kaldığı, güçlü reformların dönemi olmalı. Daha özgür ve daha zengin Türkiye için adımlarımızı hızlandırmalıyız” dedi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla .

02.05.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ  TOBB 71. MALİ GENEL KURULA KATILIM SAĞLADI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç