Haber Arşivi

TOBB – BİLECİK KAGİK KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BOZÜYÜK TSO İŞ BİRLİĞİNDE TOPLANTI DÜZENLEDİ

  • 29.04.2015
  • bozuyuktso

TOBB – Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde “Tanışma ve İştişare Toplantısı” düzenledi.
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT’inde açılış programına katıldığı toplantıda Bilecik KAGİK Başkanı Hülya ESEL, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde ilk kez Esnaf Odalarına bağlı Kadın Girişimcilerimiz ile bir araya geldiklerini ve bu birlikteliğin devamlı olmasını istediklerini belirtti.

ESEL, 2008 yılından bu yana TOBB bünyesinde Bilecik İlinin Girişimcileri olarak faaliyet gösterdiklerini bu yıl Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçildiğini ve tecrübelerini siz değerli misafirlerimiz ile paylaşmak istediğini belirtti.

TOBB Başkanı Sn Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nun siz değerli kadınlarımıza her zaman iletmek istediği mesajıda burada paylaşmak istiyorum. “Kadınlarımız Ticaret ve Sanayi Odalarında aktif rol alsın Kadınlarımızın Ticaret ile uğraşmalarını görmek bizlere güç veriyor” mesajını Kadın Girişimcilerimiz ile paylaşan Hülya ESEL, ardından yapılan organizasyonlar hakkında slayt gösterisi ile sunum yaptı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT programda; Kadın Girişimcilerimizin bu birlikteliğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu, sadece Ticaret ve Sanayi Odaları bünyesinde değil Esnaf ve Sanatkarlar Odası bünyesinde de faaliyet gösteren kadınlarımız ile de ortak çalışmalar yaptıklarını, hep birlikte yapılan bu çalışmaların daha güçlü ve ses getiren çalışmalar olacağını ifade etti.

Buğra LEVENT Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Girişimcilerimizin her zaman destekçileri olduklarını belirterek tüm katılımcılara katkı ve destekleri için teşekkür etti.

Programa Kadın Girişimcilerimizin tek tek kendilerini tanıtmaları ve faaliyetlerini anlatmaları ile devam edildi. Aynı zamanda sıkıntılarından da bahseden kadınlarımız sorun ve çözüm önerilerini de Kadın Girişimciler Kurulu üyelerimize bildirdi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla .

29.04.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • TOBB – BİLECİK KAGİK KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU  BOZÜYÜK TSO İŞ BİRLİĞİNDE TOPLANTI DÜZENLEDİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç