Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İLE ALMANYA İŞ GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRDİ

  • 10.04.2015
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Uluslar arası Stuttgart Gıda ve Yapı fuarına katılım sağladı.

İş gezisi etkinliğine 15 kişilik katılımcı grubu ile giden Bozüyüklü iş adamları burada sektöründeki son gelişmeleri inceledi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT öncülüğündeki oda üyeleri 3 gece 4 gün kaldıkları kentte çeşitli temaslarda bulundu.

Almanya Stuttgart Ticaret Ataşeliği ziyaretinde heyetimizi karşılayan Mustafa Hilmi AŞKIN kentin ticareti hakkında heyetimize detaylı bilgiler verdi. Sonrasında Stuttgart Ticaret Odasını ziyaret eden heyetimizi Türk Ticaret ve Sanayi Odalarından sorumlu Fr. Barbara Effenberger karşıladı.Stuttgartın tarihi, ekonomi ve sanayinin gelişimi hakkında sunumlar yaptıktan sonra ikili görüşmelerle birlikte fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Stuttgart MÜSİAD Başkanı Burhan SAĞLAM ın ev sahipliğini yaptığı ziyaret programında Stuttgart sanayi ve ekonomisinden Türk üreticilerinin de faydalanması açısından çalışmalarının olduğunu ve bu konularda bir çok Girişimci firmalara önderlik yaptıklarını ve bunun kendileri için bir görev olduğunu, bununla birlikte büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Stuttgart MÜSİAD ziyareti esnasında ise Başkan Buğra LEVENT İlçemiz Bozüyük hakkında İş adamlarına bilgiler verdi. Sanayi anlamında gelişmekte olan şehrimizin bölgesel konumu ve lojistik anlamdaki avantajlarından bahseden LEVENT yatırım yapmayı düşünen yabancı yatırımcıları bilgilendirdi.

Görüşmeler sonunda karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından Başkan Buğra LEVENT in plaket hediye etmesi ile program son buldu.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla .

10.04.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İLE ALMANYA İŞ GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç