Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO KOBİ BİLGİ GÜNLERİ KOSGEB- İŞKUR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

  • 26.03.2015
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan firmaların temsilcileri ve girişimcilik fikri ve potansiyeli olanlara yönelik İŞKUR istihdamları ve KOSGEB firma girişimcilik destekleri tanıtımlarına yönelik KOBİ’lerin bilgilendirilmesi amacıyla Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Salonunda seminer düzenlendi.

Programa Bozüyük Kaymakamı Köksal ŞAKALAR, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Süleyman KOÇ, İŞKUR İl Müdürü Ayhan TOZAN, KOSGEB İl Müdürü Cemil BAHÇE, Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri, Oda üyeleri ve girişimcilik fikri olan halkımız katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasını Bozüyük TSO Başkanı Buğra LEVENT yaptı. Çalışma hakkında bilgiler veren LEVENT şunları söyledi…;
Günümüzde  tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en büyük ekonomik sorunların başında yeni iş alanlarının açılmaması, ekonominin büyütülememesi ve yeni istihdam alanlarının oluşturulamaması geliyor. Bu suretle bizlerde oda olarak ekonomik gelişime katkı, yeni iş imkanlarının sağlanması ve iş fikri olan insanlarımızın bu fikirleri hayata geçirebilmesi konusunda onlara destek olmaya çalışıyoruz. Bu çabamızın bir diğer adımını da bugün üyelerimizin desteği ile hibe programlarının tanıtımı ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz. dedi.
Daha sonrasında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI söz alarak öncelikle girişimcilik kurslarının açılmasında öncülük ettiği için Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ’a teşekkürlerini sundu. Girişimciliğin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha altını çizen BAKICI, bölgemiz ve Ülkemiz adına kalkınmanın en önemli unsurlarından birinin de yeni iş fikirleri ve yeni iş imkanlarının geliştirilmesi olduğunu belirtti.

Programa İŞKUR İl Müdürü Ayhan TOZAN ın istihdam konularında detaylı bilgiler vermesi ile devam edildi.
Sonrasında KOSGEB İl Müdürü Cemil BAHÇE söz alarak devlet destekleri ve hibe programları hakkında kısa açıklamalarda bulundu ve detaylı bilgiler vermesi sözü için KOSGEB Uzmanı Mustafa RAZBONYALI ya bıraktı.

Program Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI , Bozüyük TSO Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ ve  Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ‘in KOSGEB İl Müdürü Cemil BAHÇE ve İŞKUR İl Müdürü Ayhan TOZAN’a plaket vermeleri ile son buldu.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla .

26.03.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO KOBİ BİLGİ GÜNLERİ  KOSGEB- İŞKUR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç