BOZÜYÜK TSO KOBİ BİLGİ GÜNLERİ KOSGEB- İŞKUR SEMİNERİ

• 23.03.2015

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen Kobi Bilgi Günleri KOSGEB – İŞKUR semineri Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

İşkur Bilecik İl Müdürü Ayhan TOZAN ve KOSGEB Bilecik İl Müdürü Cemil BAHÇE ‘nin katılacağı seminerde..,
Odamız Üyesi firmalarımızın temsilcileri ile yine girişimcilik fikri ve potansiyeli olan üyelerimiz dışından katılımcılarımıza da İşkur istihdam ve Kosgeb firma girişimcilik destekleri tanıtımları ve detaylı bilgiler verilecektir.

26 Mart 2015 Perşembe günü Bozüyük Halk Eğitim Merkezin’de  düzenlenecek olan Konferansımıza yeni iş ve istihdam imkanları ve bu konuda alınabilecek devlet destekleri ve hibe programları hakkında detay bilgiler almak üzere tüm üyelerimiz ve ilçemiz halkı davetlidir.

Saygılarımızla .

23.03.2015