Haber Arşivi

TÜRKMENİSTAN DEVLET BAŞKANI GURBANGULI BERDIMUHAMEDOV’A TOBB ETÜ’DEN FAHRİ DOKTORA

  • 03.03.2015
  • bozuyuktso

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’a, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) tarafından Fahri Doktora Diploması verildi. TOBB ETÜ Mütevelli Heyeti ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, iki ülkenin işbirliğinin, bütün bölgenin kaderini değiştireceğini belirterek, tek milletin farklı iki devleti olduklarını bir kez daha teyit ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunan Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’a TOBB ETÜ tarafından uluslararası ilişkiler alanında fahri doktora diploması verilmesine ilişkin tören, TOBB ETÜ Mütevelli Heyeti ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT’in de katıldığı törende bir konuşma yapan Hisarcıklıoğlu, “Atayurdumuz Türkmenistan’ın Devlet Başkanı saygıdeğer Gurbanguli Berdimuhamedov, sağ olsunlar, TOBB ETÜ fahri doktora unvanını kabul ettiler. Böylece bizlere büyük bir şeref bahşetmiş oldular” ifadesini kullandı.

Fahri doktora töreninden sonra, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Döwran Orazmyradow ve Türkmenistan Girişimciler ve Sanayiciler Birliği Başkanı Aleksandır Dadaev arasında işbirliği mutabakatı imzalandı.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla .

03.03.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

 

  • TÜRKMENİSTAN DEVLET BAŞKANI  GURBANGULI BERDIMUHAMEDOV’A  TOBB ETÜ’DEN FAHRİ DOKTORA

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç