MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE BOZÜYÜK TSO’DAN “BİR SINIF DONAT ADINI YAŞAT PROJESİ”

• 06.05.2015

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Odamız işbirliğinde İlçemizde mevcut İlk ve Ortaokul sınıflarının altyapılarının yenilenmesi adına ortaklaşa bir kampanya düzenlendi.

Bu konuda açıklama yapan Buğra LEVENT Odamız Üyelerinden ve İlçemizdeki duyarlı vatandaşlarımızdan destek beklediklerini söyledi.
Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı LEVENT açıklamalarında

T.C. Bozüyük  Kaymakamlığı İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü 'nün ilgi yazısına istinaden, İlçemiz İlk ve Orta Okullarının eğitim sınıflarının altyapısının iyileştirilmesi amacıyla ortalama 2.699 TL/Sınıf değeri üzerinden  40 adet sınıfın donatılması için Odamız Üyelerine yönelik "Bir Sınıf Donat Adını Yaşat Projesi"  başlatılmıştır.

Odamız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde yürütülecek proje ile ilgili detayları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasından alınabileceğini ifade eden Buğra LEVENT ..,

Eğitime destek çerçevesinde Vergi İndirim Muafiyetinden de yararlanma imkanı bulunan  "Bir Sınıf  Donat Adını Yaşat Projesi" kapsamında Odamız Üyelerinin ve yine İlçemizdeki duyarlı hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz dedi.

Saygılarımızla.

Milli Eğitim Müdürlüğü
Tlf: 0 228 314 00 59

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası