Haber Arşivi

VERGİ HAFTASI SEBEBİ İLE VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜMÜZDEN ODAMIZA ZİYARET

  • 27.02.2015
  • bozuyuktso

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçemiz Vergi Dairesi Müdürü Sn:Ali İhsan KANAR Yardımcısı Öznur SAVUŞ, Gelir Uzmanı Filiz YAĞCI ve İcra Şefi Muhammer KALABAK Odamız yöneticilerini ziyaret ettiler.

Odamız Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarete Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ , Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT , Sayman Üye Veli ÇELİK, Yönetim Kurulu Üyesi Mete AYAZ, Meclis Üyeleri A.Murat KÖFTECİOĞLU,Osman TEKELİ, Mehmet KARAÇALI , Meclis Şeref Üyemiz Mustafa ÖZTÜRK  ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar. 

Vergi Haftası etkinlikleri sebebi ile ziyarete gelen misafirlere hoş geldiniz  diyen Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT  bu etkinlikler ile ülke genelinde Vergi Bilinci ve Sorumluluğunun daha da arttığı bu anlamda Mükellefler ve İş Dünyası ile Vergi Dairesi arasında düzenli ve iyi ilişkilerin daha da arttığını ifade etti. 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Vergi Dairesi Müdürü Sayın; Ali İhsan KANAR ise Oda Yöneticileri ve odaya bağlı mükellefler ile daima iyi ilişkiler içerisinde olduklarını bu çerçevede Mükelleflerimizin Vergi Dairesi ile ilgili olabilecek her türlü işlem sorun ve sıkıntılarını kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hızla çözmeye ve yardımcı olmaya devam edeceklerini söyledi. 

KANAR bu vesile ile 23 Şubat 1 Mart 2015 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası sebebi ile tüm mükelleflerin Vergi Haftalarını kutladığını böylelikle mükelleflerimizle Vergi idaresi arasındaki ilişkilerin daha uyumlu ve koordineli bir hale geldiğini belirtti. 

Ali İhsan KANAR sözlerinin devamında  geçtiğimiz yıl uygulamaya başlanan ve kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı Alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin yasa çerçevesinde çalışmaların tamamlandığını yaklaşık 6500 mükellef içerisinde 4000 mükellefin yapılandırma için başvuruda bulunduğunu belirtti. 

Bozüyük TSO Yöneticileri ise gerek Gıda Sektöründe gerekse de Giyim sektöründe geçtiğimiz dönemlerde yeniden belirlenen ve indirilen KDV oranlarının kayıtlı ekonominin hayata geçirilmesinde çok büyük faydasının olduğunu bu anlamda belki bazı diğer kalemlerde de aynı KDV indirimlerinin yapılmasının olumlu sonuçlarının olacağını belittiler. 

İlçemizde tüketim ve harcamanın özendirilmesi için İlçemiz Sosyal ve Ekonomik hayatının geliştirilmesi adına ve neler yapılabileceği konusunda karşılıklı yapılan görüş alışverişlerinin ardından toplantıya son verildi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla .

27.02.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • VERGİ HAFTASI SEBEBİ İLE  VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜMÜZDEN ODAMIZA ZİYARET

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç