Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO VE KAGİK’TEN KADIN İSTİHDAMI İÇİN İŞBİRLİĞİ

  • 17.02.2015
  • bozuyuktso

KAGİK Kadın Girişimciler Kurulu Odamız Yöneticilerini makamlarında ziyaret ettiler. Oda Meclis salonumuzda gerçekleşen toplantıda KAGİK temsilcilerini Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve Başkan Yardımcısı Hakan BAKICI karşıladılar.

2014 Yılı Kasım Ayı içinde İl ve İlçe bazında İcra Kurulu Üyelerini belirleyen Kadın Girişimciler Kurulu son 6 Ocak 2015 tarihinde yapılan seçimler ile Başkan ve Başkan Yardımcılarını belirlemişlerdi.

Bölgemizde çalışmalarına başlayan KAGİK Üyeleri bu çerçevede İlçemiz Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Oda Yöneticilerimize nezaket ziyaretinde bulundular.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT toplantı başlangıcında KAGİK Başkanı ve Yöneticilerini tebrik ederek sözlerine başladı.

LEVENT Kadın Girişimcilerin bölgemizdeki istihdam ve iş imkanlarının arttırılmasına yönelik çalışmalarda büyük rollerinin olacağını bu çerçevede Oda olarak Kurula her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve her zaman işbirliği içinde olacakları sözünü verdi.

Buğra LEVENT yine Bursa ve çevre İllerdeki Kadın Girişimciler Kurulları ile ortaklaşa çalışmaların da yapılabileceğinden bahsederek tekstil, takı , tasarım gıda maddeleri vb. konularda birlikte projeler üretilebileceğini ifade etti.

KAGİK Başkanı Hülya ESEL ise yeni dönemde kurul üyesi arkadaşların tamamı ile işbirliği ve uyum içerisinde çalışmalarına başladıklarını, İcra Kurulu Toplantılarının geniş katılımlı olarak ve mümkünse tüm Kadın Girişimcilerin davet ve katılımları ile gerçekleştirmeyi planladıklarını belitti.

ESEL Bölgemizde özellikle Kadın İstihdamının arttırılması ve Girişimciliğin özendirilmesi yönünde çalışmalarının olacağını bu çerçevede yeni Projeler üzerinde çalışacaklarını yine ev kadınlarına evde istihdam ve iş imkanlarının yaratılması ve genişletilmesi yönünde çaba göstereceklerini bu konuda yasal bazı sıkıntı ve prosedürler ile karşılaştıklarını bunların aşılması için de mücadele edeceklerini ve yine KOSGEB desteği ile Bozüyük’te bir İş Geliştirme Merkezi açılabilmesi için çalışmalara başlanacağını belirttiler.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmeler ile son buldu.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla .

17.02.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO VE KAGİK’TEN KADIN İSTİHDAMI İÇİN İŞBİRLİĞİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç