TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER VE TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYELİK BAŞVURULARI HAKKINDA DUYURU

• 13.11.2014

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin Kuruluş Çalışma Usul ve Esasları ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu  İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin Kuruluş Çalışma Usul ve Esasları’nda yapılan değişiklikler çerçevesinde, 25.12.2014 tarihinde gerçekleştirilecek, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu  İcra Komitesi ve  TOBB İl Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimleri nedeniyle “TOBB Girişimci Kurulları Bilgi Sistemi Yazılımı” yeni üye girişine ve bilgi güncellemesine 03.12.2014 Çarşamba Günü Saat 17:00 itibariyle kapatılacak ve bu tarihten sonra İcra Komitesi Seçimleri tamamlanıncaya kadar yeni üye girişi ve bilgi güncellemesi yapılamayacaktır.

Söz konusu üyelik başvuru formlarına  aşağıdaki linklerden  ulaşabilirsiniz.
TOBB tarafından oluşturulacak seçmen listelerinde söz konusu saat itibariyle sistemde bilgileri eksiksiz yer alan üyeler esas alınacağından, başvuru formlarının EKSİKSİZ olarak elektronik ortamda doldurduktan  sonra yazıcıdan çıktısını alıp ivedilikle odamız evrak kayıt birimine ulaştırmalarını rica ederiz.

Kadın Girişimciler Kurulu Başvuru Formları

Oda/Borsa üyeleri için TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

Öğrenciler için TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

Akademisyenler için TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

Genç Girişimciler Kurulu Başvuru Formları

Oda/Borsa üyeleri için TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

Öğrenciler için TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

Akademisyenler için TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

13.11.2014