Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ 4. OLAĞAN MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

  • 06.11.2014

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 4. Olağan Müşterek Meslek Komiteleri 2014 yılı Kasım ayı toplantısı 06.11.2014 tarihinde Grand Çalı Otel de gerçekleştirildi.

 Meslek Komite Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Komite Üyelerinin katılımı ile gerçekleşen Müşterek Meslek Komiteleri toplantısına Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ’un Açılış Konuşması ile başlandı. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Mayıs ayından bu yana kadar geçen zaman içinde gerçekleştirilen Oda çalışma ve faaliyetleri hakkında Meslek Komite Üyelerine sunum eşliğinde açıklamalarda bulundu.
   
LEVENT’in sunumu sonrasında akşam yemeğine geçildi. Toplantıda farklı meslek komite üyeleri birbirleriyle sohbet etme ve faaliyet konuları ile ilgili konuları  değerlendirme fırsatı buldular.

Bölgemiz yerel televizyon kanalı Es Tv aracılığı ile Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile röportaj yapıldı. Buğra Levent, yerel kanal’a Lojistik köy ve Gümrük Müdürlüğü’nün açılacak olması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

https://www.facebook.com/video.php?v=401939043304294&set=vb.100004646050699&type=2&theater

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

06.11.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  4. OLAĞAN MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ  TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç