Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN ALTIYÜZ ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

  • 03.11.2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda İlköğretim okulların da okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımı yapıldı.

   Oda tarafından daha önceki yıllarda da olduğu gibi geleneksel hale gelen eğitim yardım çalışmalarına bu yıl da kaban yardımı olarak devam edildi.  

   Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda düzenlenen törene, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan BAKICI, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Veli ÇELİK, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete AYAZ, A.Murat KÖFTECİOĞLU, Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK ile okul müdürleri katıldı.

   Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT yaptığı açıklamada Bozüyük de kış mevsiminin sert geçtiğini hatırlatarak 300 erkek ve 300 kız öğrenci olmak üzere 600 öğrenciye kışlık mont yardımı yaptıklarını söyledi.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ yaptığı konuşmada Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Oda Yöneticilerine böyle hayırlı bir işe vesile olmaları sebebi ile teşekkürlerini iletti.

   Montlar öğrencilere dağıtılmak üzere Okul Müdürlerine teslim edildi.

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

03.11.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN  ALTIYÜZ ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç