TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜNDEN "KALİTELİ SAATLER" ORGANİZASYONU

• 26.12.2014

Sayın Üyemiz;
     Türk Standartları Enstitüsü 12.11.2014 tarih ve 80984536-770.00.00-384596 sayılı yazısında;

Ülkemizin kalite altyapısının gelişmesi, kalite bilincinin yaygınlaşması, tüm sektörlerin kaliteye yönelmesi, ülkemizde üretilen ürünlerin yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda söz sahibi olması, tüketici beklentilerinin yerine getirilmesi, sağlıklı, güvenli ve hijyen üretime vurgu yapılması amacı ile hizmet veren Enstitümüz, bölgemizde eğitim seferberliği başlatmış bulunmaktadır.

Tüm yönetim sistemleri ve kişisel gelişim eğitimlerinin verilecek olduğu “Kaliteli Saatler” adlı organizasyonumuz 50 ayrı noktada, iki hafta boyunca (12 – 16.01.2015 ve 19 – 23.01.2015 tarihleri arasında) icra edilecek ve sanayi, üretim, hizmet, kamu sektörünün ihtiyacı olan eğitimler bu organizasyonda verilecektir.

TSE Yönetim Kurulunun almış olduğu karar uyarınca eğitim ücretlerinde “Kaliteli Saatler” organizasyonuna mahsus %60 dolayında indirim yapılmış olup, konuyla ilgili evraklar aşağıda bilginize sunulmuştur.

26.12.2014

• TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜNDEN "KALİTELİ SAATLER" ORGANİZASYONU