Haber Arşivi

İNŞAAT SEKTÖRÜ SIKINTILARINI BELEDİYE BAŞKANI İLE PAYLAŞTI

  • 23.12.2014
  • bozuyuktso

      Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, önceki gün Yeni Mahalle Muhtarlık Konağında Bozüyük’te inşaat sektöründe söz sahibi olan müteahhit, mimar ve firmalarla bir araya geldi. Bozüyük’ün estetik açıdan güzelleştirmek istediklerini söyleyen Bakıcı, bunun da salonda bulunan kişilerin desteği ile olacağını dile getirdi.
      Toplantıya Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, yöneticiler ve inşaat sektöründeki firma sahipleri ve yetkilileri katıldı.
      Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri olarak inşaat sektöründeki sıkıntıları giderebilmemiz için gerçekleştirmiş olduğumuz toplantının verimli geçmesini umduğunu belirterek herkese hoş geldiniz dileklerini iletti.
Toplantı kahvaltıyla başlarken kahvaltının ardından konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Bozüyük için hep birlikte dayanışma içerisinde olmaları gerektiğini söyledi. Bakıcı’nın konuşması şu şekilde;

      “Değerli TSO Başkanımız, çok değerli Ticaret Odası üyeleri aynı zamanda yapı grubunun işletme sahipleri ve değerli basınımız öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Dedik ki bir yapılaşma olsun, beraber ortak hareket edelim. Sonuçta Bozüyük’ün imarını burada bulunanlar gerçekleştiriyor. Konum itibariyle yapılan projelerde denetleme ve müdahale söz konusu. Ama bu şehirdeki yapılan projelerin görüntüsü sizlerin ellerinde. Bu projeler olurken beraber olması gerekenler, varsa eksiklerin tamamlanması, daha güzel bir Bozüyük için bir bilgi paylaşımı yapalım istedik. Belediye sadece yapılan projeleri incelemek ve arkasından en son işlem aşamasında değil daha bunun ilk başlangıcından son aşamasına kadar her noktasında var. Yapılacak olanlar da muhakkak Bozüyük’e kalıyor. Bakmış olduğumuz zaman tüm yapılan projelerde tabi ki ilk başta  aramızda olmayanlara Allah’tan rahmet dileyelim,  onların yapmış olduğu projeler şuanda Bozüyük’ü çeşitli mahallelerinde devam ediyor. Biz diyelim ki Bozüyük’ü güzelleştirelim, konutlarımızın dış yapıları nasıl olacaksa biz olabildiğince projelere destek vermeye çalışıyoruz. Plan notlarıyla ilgili olarak meclisimizde sürekli görüşme yapıyoruz olması gerektiği gibi. Bozüyük’ün güzelliğini yansıtabilecek projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Bu olacaksa eğer burada bulunan çoğunluğun sizlerin desteği olması lazım. Bize destek olmanızı istiyoruz. Biz kurum olarak buzdolabı gibi satılık görülmek istemiyoruz. Bu toplantı bizim için bir başlangıçtır. Burada tabi müteahhitlerimiz var ama inşaat mühendislerimiz, mimarlarımız, makine mühendislerimiz, çevre mühendislerimiz de var.  Olması gereken bir şey varsa burada etkinlik çerçevesinde biz beraber karar alalım istiyoruz. Dedi.

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

23.12.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • İNŞAAT SEKTÖRÜ SIKINTILARINI  BELEDİYE BAŞKANI İLE PAYLAŞTI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç