BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI PERSONELİ TOBB RAPORTÖR EĞİTİMİNE KATILDI

• 20.12.2014

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Merkez binasında gerçekleştirdiği Kapasite ve Ekspertiz raporları eğitimine katılım sağladı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicili Müdür Yardımcısı Yüksel MEYDAN, Oda Memurları Süleyman KOCAAĞA ve Murat GÜRKAN ‘ın katıldığı eğitim ilk olarak TOBB faaliyet sunumu ile başladı. Daha sonra  TOBB Sanayi Müdürü M.Ali BAYRAM’ın Kapasite Raporu Eğitimi Sunumu ile devam edildi. Eğitimde, Genel Değerlendirme, Sanayi Kapasite Raporu Otomasyon Sistemi,  Raporların düzenlenmesi, Raporun kullanıldığı alanlar,Kapasite Kriterlerinin Uygulama Esasları ve tespit yöntemleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Daha sonra karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından programa son verildi.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..

20.12.2014