TOBB İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ

• 16.12.2014

TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Seçimleri 25 Aralık 2014 Perşembe günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir.

İcra Komite Üyeliği Adaylık Başvuruları 16 Aralık 2014 Salı gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden Adli Sicil Belgesi ile birlikte en geç 22 Aralık 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız Evrak Kayıt Birimine yapılacaktır.

Seçimde seçmen listesinde ismi bulunan kişi oy kullanabilecek olup vekaleten oy kullanılması mümkün değildir.

İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇMEN LİSTESİ için tıklayınız.

İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇMEN LİSTESİ için tıklayınız.

İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYELİĞİ ADAYLIK BAŞVURU DİLEKÇESİ için tıklayınız.

İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYELİĞİ ADAYLIK BAŞVURU DİLEKÇESİ için tıklayınız.

16.12.2014

• TOBB İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU  İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ