Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI BUĞRA LEVENT CUMHURBAŞKANLIĞI ZİYARETİ PROGRAMINA KATILDI

  • 12.12.2014
  • bozuyuktso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.?

   Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT’inde katıldığı programda Hisarcıklıoğlu basın mensuplarına ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

   Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir de sürprizleri daha olduğunu kaydeden Hisarcıklıoğlu, “TOBB olarak her yıl muhakkak bir kültür eserini ülkemize kazandırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Dede Korkut Hikayeleri’nin aslı Vatikan Kütüphaneleri’nde. Bu iki eserin, iki hikâyenin tıpkıbasımını gerçekleştirerek, günümüz Türkçesine sadeleştirerek Sayın Cumhurbaşkanımıza ilk basımını sunma fırsatımız oldu” ifadesini kullandı.

   Hisarcıklıoğlu ekonomik konularla ilgili olaraksa, “Bir konu, ticaret odalarımızın özellikle önümüzdeki dönem hükümetimizin açıkladığı ‘ekonomik reform paketine’ sahip çıkılması idi. Diğer önemli konu, istihdamın üzerindeki maliyet yüklerinin kaldırılması noktasındaki taleplerdi. Önümüzdeki dönemde muhakkak turizmin itici güç olması vardı. Sanayi üretiminin teşvik edilmesi gibi daha önce de ifade ettiğimiz konular dile getirildi” dedi.

 

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

12.12.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI  BUĞRA LEVENT  CUMHURBAŞKANLIĞI ZİYARETİ PROGRAMINA KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç