Haber Arşivi

İNSAN KAYNAKLARI PLATFORMU BOZÜYÜK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

  • 05.12.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük’te, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası  ile Bilecik Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde İnsan Kaynakları Platformu (İK11) toplantısı yapıldı.

Grand Çalı Otelin salonundaki toplantıya, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, İnsan Kaynakları Platformu (İK11) Kurucusu Burhan SALTAN, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK,  İŞKUR Bilecik İl Müdürü Ayhan TOZAN, Sosyal Güvenlik Kurulu (SGK) Bilecik İl Müdürü Niyazi GÖKÇE, Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Emin ŞAHİN, Bozüyük TSO yöneticileri ve iş adamları katıldı.

Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent, burada yaptığı konuşmada, Bilecik’in coğrafi konumu itibariyle stratejik bir konumda olduğunu belirterek, istihdam anlamında Türkiye’nin büyük ölçüde yoğunluğunu kaldırdıklarını ve sanayi ile uğraşan ve 50 kişinin üzerinde işçi çalıştıran kurumların, çeşitli sorunlarla karşılaştığını kaydetti.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan ve ‘İşe iade’ davaları konulu bir sunum yapan Avukat Neslihan EMRE İLHAN, işe iade davalarında dava şartları, yargılama sürecinde yaşananlar ve dava sonunun yürütülmesi konularını anlattı.

Program sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Avukat Neslihan EMRE İLHAN’a plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu.

 

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

05.12.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • İNSAN KAYNAKLARI PLATFORMU  BOZÜYÜK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç