Haber Arşivi

İNSAN KAYNAKLARI PLATFORMU BOZÜYÜK TOPLANTIMIZA BEKLİYORUZ

  • 02.12.2014
  • bozuyuktso

Bir süredir İlimiz genelinde uygulanmaya başlanan İK PLATFORMU Toplantılarının üçüncüsü  Odamız ev sahipliğinde Bozüyük’te gerçekleştirilecek .

 05 Aralık 2014 tarihinde düzenlenecek olan ve İlçemizde faaliyet gösteren firmalar ve kamu kuruluşları yetkililerinin karşılıklı bilgi alışverişinde bulunabilecekleri, yasal mevzuatlar ve işletmelerimizin yaşamış olduğu sıkıntılar ve çözüm önerilerinin görüşüleceği İnsan Kaynakları Platformu Bozüyük toplantısına Odamız Üyesi Firmalarımızın Sahip ve yetkilileri ile insan kaynakları sorumlularının katılımları bekleniyor.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Bozüyük Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde Grand Çalı Otel’de düzenlenecek İK PLATFORMU Bozüyük Toplantısında İstanbul Barosu Avukatlarından Sayın Neslihan EMRE Odamız üyesi firma sahipleri ve İnsan Kaynakları sorumlularına “İşe İade Davaları” konulu detaylı bir sunum gerçekleştirecektir.

Odamıza kayıtlı Firma Sahip ve Yetkilileri ile İnsan Kaynakları sorumlularını İK PLATFORMU Bozüyük Toplantımıza bekliyoruz.

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

02.12.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • İNSAN KAYNAKLARI PLATFORMU  BOZÜYÜK TOPLANTIMIZA BEKLİYORUZ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç