Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BİLECİK YÖREX STANDINA TAM DESTEK

  • 22.10.2014
  • bozuyuktso

Bu yıl 5. Düzenlenen Türkiye’nin en büyük yerli malı tanıtım organizasyonu olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı  22 Ekim Çarşamba günü kapıIarını misafirlerine açtı.

Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih BAKICI, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi ,UZUN, Oda Başkanımız Buğra LEVENT, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Seyfettin TOPSOY Başkan Yardımcımız Hakan BAKICI ve Oda Genel Sekreterimiz Bedri ÖZTÜRK’ün de katıldıkları fuar açılışı ile birlikte, BEBKA Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı ve Bilecik TSO’ işbirliğinde açılan stant   büyük ilgi gördü.

Açılış sonrası Standı ziyaret eden başta Kalkınma Bakanımız Cevdet YILMAZ olmak üzere TOBB Başkanı m. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve misafirler Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Fuar Organizasyonunda bulunan diğer yetkililer ile görüşme fırsatı buldular ve tebrik ve teşekkürlerini ilettiler.

Bölgemiz firmalarından  yöresel ürünler üretimi yapan Gülana ve Hanımeli   firmalarımız ile birlikte Türkiye’nin dört bir köşesinden katılımın sağlandığı yerel ve bölgesel ürünlerin sergilendiği fuar organizasyonunun…,

Ürünlerin tanıtımı pazarlanması ve farklı kültürlerin bir araya getirilmesi adına büyük önem taşıdığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT önümüzdeki yıllarda bu ve benzer organizasyonlara katılımın geliştirilmesi ve özendirilmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz dedi.

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

22.10.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN  BİLECİK YÖREX STANDINA TAM DESTEK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç