BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI MAKTEK 2014 FUARINA KATILDI

• 10.10.2014

Maktek 2014  Fuarı 14- 19 Ekim 2014 tarihlerinde Büyükçekmece İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonun da gerçekleştirilen bir günlük programda Odamıza kayıtlı 22 kişi 18.10.2014 Cumartesi günü fuar alanını ziyaret etme fırsatı buldu.

Yerli ve yabancı bir çok firmanın stant açtığı fuarda, firmalar imal ettikleri son teknoloji ürünleri olan makineleri sergilediler. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ise sektördeki son yenilikleri ve gelişmeleri takip etme fırsatı buldular.

Odamız adına Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

18.10.2014

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  MAKTEK 2014 FUARINA KATILDI