Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO EĞİTİM ETKİNLİK VE İLETİŞİM DEĞERLENDİRME ANKETLERİ AÇIKLANDI

  • 13.10.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük TSO Eğitim Etkinlik ve İletişim Anketleri sonuçlandı Konu ile ilgili  olarak yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT şu açıklamalarda bulundu. 

Her Yıl Oda Üyelerimize düzenli olarak uyguladığımız Eğitim Etkinlik ve İletişim İhtiyaçları belirleme anketimizin tamamlandığı ve sonuçlarının Oda Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından incelendiği yapılan incelemeler sonucunda Üyelerimizin ağırlıklı olarak..,

 Pazarlama Yönetimi ve Kurumsallaşma konularında ihtiyaç belirttiler,

Eğitimlerimize katılım sıklıklarının artırılması gerektiği, Etkinliklerimize ve eğitimlerimize katılan üyelerimizin memnuniyet ölçümlerinin genel olarak olumlu olduğu, ..,

Bu arada Oda Üyelerimizin ağırlıklı olarak odamızdan eğitim seminer ve bilgilendirme toplantılarının daha sık yapılması ve Yurt içi ve Yurt Dışı Fuar Organizasyonlarını da daha çok talep ettikleri görülmüştür.

Yine.., Üyelerimiz Odamızdan Pazar Payı arttırma, Kosgeb Destekleri, Yeni Yatırım İmkanları ve Finansman gibi konularda danışmanlık ve destek talebinde bulunmuşlardır.

Yine en etkili ve tercih edilen iletişim kanalları Elektronik Posta ve Telefon ve Telefon Mesajları olarak ağırlıklı bildirilmiştir..

http://www.bozuyuktso.org.tr/ekonomianketi2014.pdf

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

13.10.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO EĞİTİM ETKİNLİK VE İLETİŞİM  DEĞERLENDİRME ANKETLERİ AÇIKLANDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç