Haber Arşivi

5. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)

  • 01.10.2014
  • bozuyuktso

Sn: Üyemiz..,

Türkiye’nin ilk ve en büyük yerli malı tanıtım organizasyonu olan 5. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 22 – 26 Ekim tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar Merkezinde düzenlenecektir. 
Yörex Fuarı, üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım, gıda ürünleri, el sanatı ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen bir organizasyondur. Fuar Anadolu’nun yöresel ürünlerini 6 bin metrekare alanda buluşturacak olup ayrıca Türk Patent Enstitüsü işbirliğiyle, Marka ve Cİ tescili konularında kurumsal rehberlik verilecektir.
Bu yıl 5. düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarına Bilecik TSO Organizasyonunda katılım sağlanacaktır.  ;

  • İlimizde üretilen veya yetiştirilen yöresel ürünlerimizin, ulusal ve küresel ölçekte tanıtma fırsatı elde edilmesi,
  • Yöresel ürünlerimizin ticarileşmesi konusunda girişimcilere ve üreticilere rehber olması,
  • Yöresel ürünlerimizin ticari değerlerinin ve piyasa derinliklerinin artmasıyla İlimizdeki ticari hayatı canlandıracağı,
  • Yöresel ürünlerin tescillenmesi ve markalaşmasında açılım sağlayacağı,
  • Yöresel ürünlerini, genellikle yerel pazarlar için üreten firmalarımız, bu fuarla ulusal pazarlara açılma olanağı sağlayacağı için İlimiz adına stand açılmasına karar verilmiştir.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarda; 60 ilden 200 firma stand kurarak yöresel ürünlerini ve kültürel zenginliklerini yerli ve yabancı 80 bin ziyaretçiye tanıtmıştır. Her yıl gelişerek tanınırlığını artıran bu fuarda, bu yıl 100 bin ziyaretçi beklenmektedir.

İlimiz adına açılacak standımızda ilgili tarihlerde fuara katılarak ürünlerini sergilemek, tanıtımını yapmak ve ürünlerinin markalaşmasını isteyen veya fuara katılamayıp ürünlerini odamız aracılığıyla göndermek isteyen üyelerimizin 10 Ekim  2014 Cuma günü saat 15:00’e kadar odamızla irtibata geçmesi önemle rica olunur.

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

01.10.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • 5. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç