Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ TOBB TANITIM VE BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

  • 23.09.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin iştiraklerinin kurumsal yapılarını ve hizmetlerini tanımak, Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgiler edinmek amacı ile TOBB Birlik merkezindeki seminere katılım sağladılar.

TOBB Başkanı Sn: M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU İlk akşam Programa katılan Meclis Üyelerimiz ile birlikte akşam yemeğinde de bir arada bulundu.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan ÖKSÜZ, Meclis Başkan Yardımcısı Garip ÖGE, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Veli ÇELİK, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete AYAZ, A.Murat KÖFTECİOĞLU, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat ŞEKER, Meclis Sayman Üyesi Fatih KOÇ Meclis Üyeleri Osman TEKELİ, Osman ÇETİN  katıldılar.

Üç gün süren program boyunca TOBB Hizmet Binası, Kurumsal Yapısı ve yine TOBB ETÜ  Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Kampüs ve Sosyal alanlarının da tanıtım ve ziyaretleri gerçekleştirildi.

TOBB tarafından 2015 yılı Şubat ayı sonuna kadar tüm Oda ve Borsalarda görev alan Meclis Üyelerinin sınıflar halinde katılımlarının planlandığı programın ilkine iştirak eden Meclis Üyelerimize Seminer süresi boyunca TOBB un hizmet ve iştiraklerinden yararlanma , Dünya ve Türkiye Ekonomisi, Dış Politika, Genel Ekonomi Faiz, Döviz, Borsa, Kişisel Gelişim, Etkili Yönetim ve İletişim Becerileri, Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı TEPAV çalışmaları  Teşvikler vb.  konularda sunumlar ve detaylı bilgiler verildi.

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

23.09.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  TOBB TANITIM VE BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç