ESKİŞEHİR / TÜRKİYE – MAKEDONYA İŞ VE YATIRIM FORUMU GERÇEKLEŞTİ

• 16.09.2014

Eskişehir Sanayi Odası organizasyonun’da Rixos Otel de gerçekleşen  Eskişehir / Türkiye – Makedonya İş ve Yatırım Forumu Makedonya Başbakanı Sayın Nikola GRUEVSKİ’nin ve Bakanların katılımı ile gerçekleşti.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT’in de katıldığı İş Forumu yatırımcıların karşılıklı görüşmeleri ile devam etti.

Makedonya Başbakanı Sayın Nikola GRUEVSKİ ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT ikili görüşmelerde bulundu. Önümüzdeki günlerde yatırımcılarımızın karşılıklı görüşmeleri için bir program yapılması ve Makedonya da düzenlenecek geziyle güzel bir tanıtım yapacaklarını ve bizleri ağırlamaktan mutlu olacaklarını ilettiler

16.09.2014

• ESKİŞEHİR / TÜRKİYE – MAKEDONYA İŞ VE YATIRIM FORUMU GERÇEKLEŞTİ