• 02.09.2014

Bilecik Defterdar Yardımcısı Mustafa KARADENİZ Odamıza nezaket ziyaretinde bulundu.

Görev yeri değişikliği nedeni ile nezaket ziyaretinde bulunan Mustafa KARADENİZ i Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Üyesi Mete AYAZ ve A.Murat KÖFTECİOĞLU ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK karşıladılar.

Uzun yıllardır Bilecik İlinde görev yapan Sn Mustafa KARADENİZ e hizmetlerinden ve yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkur eden Meclis Başkanı Mehmet DOĞAN TUNÇ yeni görev yerinde de kendilerine başarılar diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

02.09.2014

• BİLECİK DEFTERDAR YARDIMCISI MUSTAFA KARADENİZ ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNARAK VEDA ETTİ