Haber Arşivi

YÖNETİM KURULU BAŞKANI LEVENT BÖLGE SORUNLARINI TOBB’A İLETECEK

  • 04.08.2014
  • bozuyuktso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 24/07/2014 tarih ve 0546/14788 sayılı VII. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası konulu yazısına istinaden Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından bir çalışma başlatılmıştır.

Konu  ile ilgili olarak bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, 

“..,Geçtiğimiz günlerde TOBB tarafından Oda Yönetim Kurulu Başkanlığına iletilen yazıda VII. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurasının gerçekleştirileceği belirtilerek bölgemizdeki ticaret ve sanayinin önündeki engellerin kaldırılması adına sorunların tespiti ve çözüm önerileri ile çözümün muhatabı kurum ve kuruluşların da ayrıca iletilmesi istenmiştir.

Bu konuda hızla, Milletvekillerimiz, İlçemiz Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Oda Yöneticilerimiz ve Üyelerimizden İlçemizin ve Bölgemizin acil çözüm bekleyen 5 Sorunu ve Çözüm Önerilerinin tespit edilmesi istenmiştir.

Bu çalışmamız sonrasında Odamız Başkanlığına muhtelif makamlardan iletilen yazılı ve sözlü görüş, tespit ve öneriler alınmıştır.  

Bu tespit ve öneriler ve yine muhtelif dönemlerde bir araya geldiğimiz başta Milletvekillerimiz olmak üzere İlçe Kaymakamımız Belediye Başkanımız ev diğer kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileri ile de yaptığımız karşılıklı görüşmeler ve değerlendirmeler ışığında  Odamız tarafından hazırlanan Raporumuz TOBB “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı’na iletilmiş olup adı geçen raporumuzda konu edilen hususlar şahsımın da katılacağı 7 Ağustos 2014 tarihli TOBB Ticaret ve Sanayi Şurasında ele alınmak üzere sunulacaktır.

Bölgemizdeki ticaret ve sanayinin önündeki engellerin kaldırılması adına hazırlanan 5 ortak sorun ve çözüm önerilerini içeren raporumuzun bir örneği aşağıda verilmiştir…,” dedi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

04.08.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • YÖNETİM KURULU BAŞKANI LEVENT BÖLGE SORUNLARINI TOBB’A İLETECEK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç