Haber Arşivi

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ABDULHAMİT GÜL ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

  • 23.07.2014
  • bozuyuktso

Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Abdulhamit GÜL kalabalık bir heyet ile Odamız yöneticilerini ziyaret etti. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI nın da katıldığı ziyarete Ak Parti ilçe yönetimide eşlik etti.
Konukları, Oda Meclis Başkanı  M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan BAKICI, Yönetim Kurulu Üyesi Mete AYAZ, Meclis Üyeleri Osman TEKELİ, Mehmet KARAÇALI,Ayhan ERSOY, Hüseyin KÖSEMEN, Meclis Şeref Üyesi Mustafa ÖZTÜRK ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK karşıladılar.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirirken Abdulhamit GÜL’e kısaca bilgiler verdi . Lojistik köy projemizde yaşadığımız duraklama dönemi bizi kaygılandırıyor. Yargıya intikal eden bu konu bizleri  fabrikaları ve yatırımcıları olumsuz bir şekilde etkiliyor. Dolayısıyla şehrimize olumsuz yansıyor. Diğer taraftan zaten stratejik bir konumda olan ilçemize hızlı tren’in açılması ayrı bir ivme kazandıracak. İnşallah güzel şeyler olacak dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit GÜL , “Bozüyük sanayi ve ticaretin yoğun olarak yaşandığı bir bölge. Ak Parti olarak biz sivil toplum kuruluşlarını milletin beklentilerini ifade eden çatılar olarak gördük. Bu çerçevede başta Ticaret ve Sanayi Odalarımıza gerek merkezi hükümet gerekse yerek iktidar olarak her türlü desteği vermeye çalışacağız. Bozüyük zaten bu anlamda hem tarihi hem de ticari ve ekonomik hayatın vermiş olduğu imkanları en güzel şekilde kullanan bir şehrimiz. Bizlerde bu anlamda destek vererek güzel neticeler alacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT , Abdulhamit GÜL’e  ziyaretlerinin anısına Metristepe Anıtı plaketi takdim etti.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

23.07.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • AK PARTİ YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ABDULHAMİT GÜL ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç