Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU YAYINLANDI

  • 26.06.2014
  • bozuyuktso

Değerli Üyelerimiz;

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ; 1994 yılında 350 Sanayici ve İşadamının girişimleri ile kuruluyor. Halen 9 farklı meslek grubunda  700’ü aktif,  300’ü askıda olmak üzere toplam 1.000 üyesine   hizmet veriyor. 

Bu anlamda Bozüyük TSO kuruluşundan bu yana üyelerinin ihtiyaçlarının görülmesi ve iş potansiyellerinin arttırılması yönünde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Odamız aynı zamanda kendi kurumsal yapısını da her geçen gün daha da geliştiriyor. 2009 yılından bu yana ISO  9001 Kalite Yönetim Sistemini başarı ile uygulayan odamız..,

En son TOBB bünyesindeki 365 oda ve borsa içerisinde  7. Dönemde 85. Sırada TOBB Oda Borsa Akreditasyon Sistemine dahil edilmiş olup, camiada beş yıldızlı hizmet veren odalar statüsüne kavuşmuştur. Yeni dönemde bayrak yarışı olarak gördüğümüz odamız hizmetlerini daha da geliştirerek ilerilere götüreceğiz. 

Oda üyelerimize hizmet anlamında yürüttüğümüz eğitim , fuar vb. çalışmaların yanı sıra bu anlamda 2011 ve 2012 yıllarında yürüttüğümüz KOSGEB destekli girişimcilik eğitim programlarımıza 2013 yılında da devam ettik. 

Yine TOBB , Çalışma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı organizasyonunda tüm ülke genelinde yürütülen UMEM Beceri 10 Meslek Edindirme Kurslarımıza tempolu bir şekilde devam ediyoruz. 

Organize sanayi bölgemiz içerisinde ya da alternatif bir alanda küçük ve orta ölçekli işletmelerimiz için de yeni yatırım alanları açılması konusunda Yerel Yönetim ve İlgili Kuruluşlar ile temaslarımız devam ediyor.  Yine Organize Sanayi Bölgemiz yakınında planlanan Lojistik Merkez yatırımda yaşanan gecikme ve problemlerin giderilerek bir an önce hayata geçmesi için TOBB ve İlgili Kuruluşlar nezdinde de girişimlerde bulunarak çözüme kavuşturulması için çaba sarf ediyoruz. 

Sanayi kenti olarak anılan bölgemizde bacasız sanayi olarak adlandırılan üniversite ve fakülte yatırımlarını çok önemsiyoruz. Ve bu konuda yapılan ve yapılacak çalışmalara oda olarak her türlü desteği vermeye hazırız.  

Hükümet programı olarak belirlenen 2023 Vizyonu içerisinde..,
Bozüyük’ümüzü 2023 yılında ; 150.000 nüfuslu.., Ekonomik ve sosyal altyapısı oturmuş ve büyümeye yönelik planları yapılmış,  Sanayi üretimi yanı sıra  bacasız sanayi olarak üniversite altyapısını da oluşturmuş, Ekonomik krizler karşısında alternatif üretim imkanlarına sahip, İnsana ve çevreye saygılı,

Dengeli büyüyen bir kent olarak hedefliyoruz.

Bu konuda gerek İl, gerekse de İlçe bazında.., Valilik.., Yerel  Yönetimlerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşları nezdinde.., Hep birlikte hareket etmeyi  ve çalışmayı ilke olarak benimsemiş bulunuyoruz.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

 

26.06.2014
Buğra LEVENT 
Yönetim Kurulu Başkanı

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU YAYINLANDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç