Haber Arşivi

BUĞRA LEVENT TOBB İNŞAAT KURULU TOPLANTISINDA LOJİSTİK KÖY PROJESİNİ GÜNDEME GETİRDİ

  • 21.05.2014
  • bozuyuktso

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT  21 Mayıs 2014 tarihinde 70. TOBB GENEL Kurul Toplantısı öncesinde HALEN Kurul Sözcüsü olarak görev yaptığı TOBB İnşaat ve Taahhüt Kurulu Toplantılarına katıldı.

       TOBB Bünyesinde görev alan Üyelerin yer aldığı Kurul Toplantısında Genel olarak İnşaat ve Taahhüt Sektörüne ait konular, güncel gelişme ve problemler ele alındı.

       Toplantı hakkında kısa bir açıklama yapan Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kurul toplantılarının Sektörün ortak sorunlarının tespiti ve güncel gelişmelerin takibi açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

       Toplantıda sektöre ilişkin genel konular üzerinde görüşmelerin yapıldığını söyleyen LEVENT Bozüyük İlçemizde devam eden Lojistik Merkez Projesinde yaşanan duraksamanın bir an önce giderilmesi ve projenin hayata geçirilmesi ve tamamlanması konusunda sürecin hızlandırılması adına her türlü girişimi yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

       Bu süreçte gerek Kamu adına gerekse de yer sahipleri adına Buğra LEVENT Bozüyük TSO  olarak her türlü yapıcı girişimin içerisinde olacaklarını ve projenin in en kısa zamanda İlçemiz ve Bölgemiz ekonomisi ve halkımız adına olumlu bir şekilde sonuçlandırılması gerektiğini ifade etti.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

21.05.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BUĞRA LEVENT TOBB İNŞAAT KURULU TOPLANTISINDA  LOJİSTİK KÖY PROJESİNİ GÜNDEME GETİRDİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç