Haber Arşivi

MÜSİAD ESKİŞEHİR YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

  • 05.05.2014
  • bozuyuktso

MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki Dernek Yöneticileri ile birlikte Odamız Yöneticilerini ziyaret ettiler.

    Bozüyük TSO Meclis salonunda gerçekleşen ziyaret sırasında MÜSİAD Başkanı ve Yöneticileri ile Odamız Yöneticileri arasında kısa bir tanışma sonrasında karşılıklı görüşmelere geçildi.

    Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Odamızın kısa bir tanıtımını yaptıktan sonra Bozüyük TSO olarak yakından izlediğimiz ve bölgemiz ekonomisi için çok önemli olan .., Lojistik Köy Projesi, Hızlı Tren çalışmaları, Gümrük Müdürlüğü, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi, KOBİ Niteliğindeki işletmeler için yeni yatırım alanlarının açılması gibi konular detayları ile değerlendirildi.

    MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Abdul Vahap SATICIOĞLU ise MÜSİAD çalışmalarından Organizasyon yapılarından ve çalışma prensiplerinden bahsetti. Bu arada MÜSİAD olarak belirli dönemlerde hazırladıkları inceleme raporları ve analiz çalışmaları ile önemli Ekonomik konularda yol gösterici olduklarını bu çalışmalarından Mevcut Hükümetlerin de faydalandığını belirtti.

    SATICIOĞLU MÜSİAD olarak Bozüyük’te de bir temsilcilik ya da şube kurulması yönünde ön çalışmaları olduğunu bu konuda Bozüyük’lü işadamlarının da  öneri ve desteklerine ihtiyacı olduklarını ifade ettiler.

    MÜSİAD adına Başkan  Abdul Vahap SATICIOĞLU Başkan Yardımcısı Zeki ÜNAL Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet DALYANCI, Cengiz Güneri, Hasan BAYSAL   Bozüyük TSO Adına Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan ÖKSÜZ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Veli ÇELİK, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete AYAZ A.Murat KÖFTECİOĞLU, Meclis Başkan Yardımcısı Garip ÖGE Meclis Şeref Üyesi Mustafa ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK ün katılımları ile gerçekleşen görüşmeler plaket takdimi ve birlikte fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Saygılarımızla..,

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

05.05.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • MÜSİAD ESKİŞEHİR YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç