Haber Arşivi

BOSNA HERSEK KARDEŞ ŞEHİR ZAVIDOVICI BELEDİYE BAŞKANI VE İŞADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

  • 25.04.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük Belediyesi’nin kardeş şehri Bosna Hersek Zavidovici Belediye Başkanı Suad Omerosevici ve Bosna Hersek – Azerbaycan İş Adamları Derneği Başkanı Samir Sibonjic Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

    Kendilerini Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan ÖKSÜZ, Yönetim Kurulu Üyesi A.Murat KÖFTECİOĞLU, Meclis Üyeleri Osman TEKELİ, Mustafa ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK karşıladılar.

   İşadamları Derneği Başkanı Samir Sibonjic Bosna Hersek Hükümeti tarafından yabancı yatırımcılara teşvik verildiğini özellikle mobilya sektöründe işbirlikleri yapılabileceğini ve yine bölgelerinde Özellikle Masif Mobilya İmalatı yapan Uluslar arası Marka değeri de bulunan büyük ölçekli bir işletmenin Özelleştirme sürecinin devam ettiğini ve Türkiye’den de yatırımcı  beklediklerini ifade etti. 
Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ  misafirlere İlçemiz Bozüyük, Bölge Ekonomisi ve Odamız hakkında genel bilgiler verdi. 
Karşılıklı görüşmeler ve samimi sohbetlerin de gerçekleştiği ziyaret sırasında Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ odamızı ziyaretleri anısına Bosna Hersek Zavidovici Belediye Başkanı Suad Omerosevici ve Bosna Hersek – Azerbaycan İş Adamları Derneği Başkanı Samir Sibonjic’e Metristepe Plaketi takdim etti.

   Programın devamında  Metristepe ziyareti gerçekleşti. Burada Anıt defterini yazan misafirlerimiz ardından Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret için Söğüt’e hareket ettiler.  Ertuğrul Gazi Türbesi ziyareti sırasında türbe için bir sonraki ziyarette Bosna Toprağı sözü verildi. Türbe ziyareti sonrasında toplu fotoğraf çekildikten sonra programa son verildi

Saygılarımızla..,

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

25.04.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOSNA HERSEK  KARDEŞ ŞEHİR ZAVIDOVICI BELEDİYE BAŞKANI VE  İŞADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç