Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ OSB ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

  • 22.04.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri “BORSAB” Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrika ziyaretlerine devam ediyor.

        İlk bölümü geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ziyaretlerin ikinci bölümüne Bozüyük TSO adına Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan BAKICI,Yönetim Kurulu Üyeleri Mete AYAZ, A.Murat KÖFTECİOĞLU, Ali Osman TÜRK, Meclis Üyeleri Osman TEKELİ, Mehmet KARAÇALI, Mustafa ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK katılım sağladılar.

       İlk olarak Bozteks İplik A.Ş. devamında da Beka Ahşap Ürünleri A.Ş., Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri AŞ., Formplast Yalıtım Bantları A.Ş. ve son olarak Maksikol Kimya San. Ltd. Şti. yetkilileri ziyaret edildi. .

       Ziyaretler sırasında Firma temsilcileri Oda Yöneticilerine İşletmelerinin tanıtımlarını yaparak faaliyetleri hakkında detay bilgiler verdiler.

       Bu arada Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalar OSB nin ortak altyapı, katılım payları, ulaşım, güvenlik vb. ortak sıkıntılarını da Oda Yöneticileri ile paylaşma fırsatı buldular.

       Firma Temsilcileri bu arada Kalifiye eleman temini, Hammadde ve Enerji Maliyetlerinin Yüksekliği, Tedarikçi firma bulmada yaşadıkları sıkıntıları da ayrıca dile getirdiler.

      Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, firma ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek firmalarımızın sıkıntılarını dinlemek ve sorunlarına ortak çözümler bulabilmek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini.., 
Önümüzdeki günlerde OSB de bulunan Firma Temsilcilerinin tamamı ile bir araya gelerek yapılacak ortak toplantıda sorun ve problemlerin daha detaylı ele alınacağını ve çözüme kavuşturulması için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

       Ziyaretler toplu hatıra fotoğrafları çekilmesi ile sona erdi.

Saygılarımızla..,

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

22.04.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ OSB ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç