Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİN DE BULUNDU

  • 14.04.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Bozüyük Belediye Başkanı Sn. Fatih BAKICI’ya hayırlı olsun ziyaretin de bulundu.

Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve beraberinde hazır bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan BAKICI, Hasan ÖKSÜZ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Veli ÇELİK Yönetim Kurulu Üyeleri A.Murat KÖFTECİOĞLU, Mete AYAZ, Ali Osman TÜRK, Meclis Başkan Yardımcısı Garip ÖGE, Meclis Katip Üyesi Fatih KOÇ, Meclis Üyeleri Osman TEKELİ, Sedat SEVGİLİ, Mehmet KARAÇALI, Orhan KARALI, Hüseyin ELMAS, Meclis Şeref Üyesi Mustafa ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Fatih BAKICI’yı makamın da ziyaret ettiler.

   Heyet, Başkan BAKICI ya hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, zaman zaman odamıza iletilen mevcut Bozüyük Organize Sanayi Bölgesindeki yatırıma imkan verecek alanların açılması yönündeki başvuruları Başkan BAKICI’ya aktardı.

   Bozüyük TSO tarafından Bozüyük’te faaliyet gösteren firmalar içerisinde yeni yatırım fikri olanlar ile yine bu konuda arsa ve alan sıkıntısı çeken firmalarımızın görüş öneri ve taleplerini içeren bir rapor hazırlanarak Milletvekillerimiz, İlçe Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımıza iletilmişti. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da bu konu ile ilgili çalışmaların ve görüşmelerin sürdüğünü hep birlikte bir toplantı düzenlenerek bu konuya ilişkin bir sonuca yakın zamanda ulaşacaklarını aktardı.

   Yine bunu konu ile ilgili Yeni Sanayi ve Eski Sanayi Bölgelerinin de yetersiz kaldığını yeni alan çalışmaları hakkında proje hazırlıklarını gündeme alacaklarını aktardılar.

   Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyarete son verildi

Saygılarımızla..,

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

14.04.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI’YA  HAYIRLI OLSUN ZİYARETİN DE BULUNDU

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç