BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SERAMİK FUARINA KATILDI

• 28.02.2014

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak fuarına katıldı.

26 Şubat – 02 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşen UNİCERA fuar organizasyonuna 28.02.2014 Cuma günü Odamız Üyesi olan 35 katılımcı ile ziyaret etme imkanı bulduk.

26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak fuarında, Seramik, Evye, Armatür çeşitleri,Yapı gereçleri, Bahçe ve Ahşap yapı ürünlerinin de tanıtıldığı fuarda üyelerimiz yeni ürünleri tanıma fırsatı buldular.

Odamız adına Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

28.02.2014

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  SERAMİK FUARINA KATILDI