Haber Arşivi

VERGİ DAİRESİ YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

  • 25.02.2014
  • bozuyuktso

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçemiz Vergi Dairesi Müdürü Sn:Ali İhsan KANAR Yardımcısı Öznur SAVUŞ, Gelir Uzmanı İrfan SEZEN Odamız yöneticilerini ziyaret ettiler.

Odamız Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarete Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan ÖKSÜZ, Sayman Üye Veli ÇELİK, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete AYAZ, Ali Osman TÜRK, Meclis Üyeleri Osman TEKELİ, Mehmet KARAÇALI ve Meclis Şeref Üyemiz Mustafa ÖZTÜRK  katıldılar.

 Yapılan toplantıda bir konuşma yapan Vergi Dairesi Müdürü Sayın; Ali İhsan KANAR;

Vergi haftası etkinlik ve kutlamalarının bir amacının da mükelleflerimizle Vergi idaresi arasındaki ilişkileri daha uyumlu ve koordineli bir yapıya kavuşturmak ve bu çerçevede tüm mükellef ve vatandaşlarımızda Vergi bilinç ve sorumluluğunun arttırılmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde de Kamu Kurum ve Kuruluşları ile çeşitli meslek odaları, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının ziyaret edilmesi ve bu kurum ve kuruluşlar ile karşılıklı işbirliğinin artırılmasına yönelik bilgilendirme çalışmalarının yapıldığı belirtmiştir. 

Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde vergisel ödev ve sorumluluklarını düzenli bir şekilde ve  zamanında yerine getiren, yüksek vergi ödeyen mükelleflere bu vesile ile teşekkürlerini ileten KANAR,

Mükelleflerimizin Vergi Dairesi ile ilgili olabilecek her türlü işlem sorun ve sıkıntılarını kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hızla çözmeye ve yardımcı olmaya hazırız dedi. 

Bozüyük TSO Yöneticileri ise Vergi Haftası etkinlikleri sebebi ile Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü ve diğer temsilcileri tebrik ederek, her zaman mesleki konularda fikir alışverişinde bulunduklarını, uyum içerisinde çalıştıklarını ve bu ziyaretten dolayı Vergi Dairesi Müdürüne teşekkürlerini ilettiler. Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT’ in Odamız ziyareti anısına Müdür Ali İhsan KANAR’ a plaket vermesi ile son buldu.

 

Saygılarımızla..,

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

25.02.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • VERGİ DAİRESİ YÖNETİCİLERİ  ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç